Nahajate se: Aktualno

Aktualno


POMEMBNO OBVESTILO: PRENOS INVESTICIJSKIH STORITEV IN POSLOV PO 159. ČLENU ZAKONA O TRGU FINANČNIH INSTRUMETNOV

Spoštovani,

kot ste bili obveščeni, je z dnem 30.4.2018 opravljanje investicijskih storitev in poslov družbe GBD Gorenjska borznoposredniška družba d.d. prevzela BKS Bank AG, Bančna podružnica, Ljubljana. Za vse informacije v zvezi s poslovanjem s finančnimi instrumenti se prosimo obrnite na telefonsko številko 01 589 57 00 ali na elektronski naslov vrednostnipapirji@bksbank.si.

Na spletni strani GBD ostajajo še nekaj časa dostopni: osnovni podatki in akti družbe GBD BPD d.d., letna poročila in druge javne objave, članki ter publikacije.

Hvala za dolgoletno zaupanje in sodelovanje.

Lep pozdrav,

GBD Gorenjska borznoposredniška družba d.d.

IZJAVA ZA JAVNOST Z DNE 22.3.2018!

Podpis pogodbe o prenosu investicijskih storitev po 159. Členu ZTFI z BKS Bank AG, Bančna podružnica

KRISTALNA KROGLA V LETU 2018

Najpogostejše vprašanje, ki ga upravljavci premoženja in analitiki slišimo ob prelomu leta je: ''Kaj pričakujete na finančnih trgih v naslednjem letu?'' Čas je torej, da se zazremo v kristalno kroglo in zavrtimo skodelico kave.

Analiza delnice: Interevropa

Po nadaljevanju izboljševanja poslovanja družbe in zniževanju zadolženosti v obdobju januar – september 2017 je naš analitik Dušan Povalej zvišal ciljno ceno delnice na 1,67 EUR.

Posodobitev analize: Krka Novo mesto d.d. (23.11.2017)

Mag. Urban Belič, izvršni direktor GBD BPD d.d. je podrobno preveril poslovanje in ocenil primerno vrednost podjetja Krka Novo Mesto d.d. v obdobju januar september 2017 in zvišal ciljno ceno delnice na 60,8 EUR. Ključne informacije o poslovanju in oceno vrednosti najdete v prilogi.
<< 1 2 3 4 5  ... >> 
Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji