Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Šparovc? > Investiranje presežnih sredstev

Investiranje presežnih sredstev


Imate mesečno presežek prihodkov nad izdatki? V bližnji prihodnosti ne potrebujete denarja in bi želeli presežke redno investirati v varno in hkrati donosno naložbo za čas, ko se prikaže morebitna potreba po sredstvih?

V GBD Šparovc lahko disciplinirano in cenovno ugodno mesečno vlagate presežke denarnih sredstev, do katerih lahko vedno dostopate, če se pokaže potreba. Možnost izbire ciljnega datuma varčevanja vam omogoča primerno alokacijo vaših sredstev, ki se avtomatično prilagaja obdobju do predvidenega dneva koriščenja sredstev. 

Spodnji grafi prikazujejo pričakovano gibanje vrednosti premoženja v primeru začetne investicije 10.000 EUR in različnih mesečnih vplačil. 

Izberite znesek, ki bi ga želeli mesečno nakazovati in nas pokličite na 04 280 1025. Pripravili vam bomo informativni izračun in skupaj naredili korak v varnejšo prihodnost.

 

Prikaz pričakovane rasti vrednosti premoženja v GBD Šparovcu je zgolj informativnega značaja in ne vpošteva volatilnosti delniških in obvezniških trgov. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa delnic je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje delniškega indeksa S&P 500 od 1928 do 2014 (9,6%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa dolžniških papirjev je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje aritmetične sredine 10 letnih ameriških državnih obveznic in 3 mesečnih državnih zakladnih menic od 1928 do 2014 (4,24%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Pretekli donosi niso garancija prihodnjih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji