Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Šparovc? > Varčevanje za otroka ali vnuka

Varčevanje za vašega otroka ali vnukaŽelite izvirno darilo ob rojstvu vašega otroka, vnuka ali nečaka?

Z GBD Šparovcem mu omogočite varno, boljšo in lepšo prihodnost!

Mladi ali bodoči starši vse bolj pogosto razmišljajo o varčevanju za svojega otroka. Res, da si danes lahko marsikaj privoščijo, pa vendar, nam je dohodek čez 10, 15 ali 20 let zagarantiran?
 
Z GBD Šparovcem lahko na zelo enostaven način z začetno investicijo in majhnimi mesečnimi vložki za svojega otroka ali vnuka privarčujete dovolj denarja, da mu v študentskih letih služi kot štipendija ali pa celo za nakup prvega avtomobila.

Spodnji grafi prikazujejo pričakovano gibanje vrednosti premoženja v primeru začetne investicije 10.000 EUR in različnih mesečnih vplačil. 

Izberite znesek, ki bi ga želeli mesečno nakazovati in nas pokličite na 04 280 1025. Pripravili vam bomo informativni izračun in skupaj naredili korak v varnejšo prihodnost.

 

Prikaz pričakovane rasti vrednosti premoženja v GBD Šparovcu je zgolj informativnega značaja in ne vpošteva volatilnosti delniških in obvezniških trgov. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa delnic je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje delniškega indeksa S&P 500 od 1928 do 2014 (9,6%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa dolžniških papirjev je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje aritmetične sredine 10 letnih ameriških državnih obveznic in 3 mesečnih državnih zakladnih menic od 1928 do 2014 (4,24%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Pretekli donosi niso garancija prihodnjih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji