Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Šparovc? > Varčevanje za nov dom

Varčevanje za nov dom

Ste mlad par in živite v podnajemniškem stanovanju? Bi raje postali lastnik stanovanja, namesto da plačujete drage najemnine?

Vedno več mladih želi v nakup nepremičnine, vendar je že sam polog za kredit za večino prevelik zalogaj. Zato pričnite varčevati že sedaj.

GBD Šparovc vam omogoča, da v prihodnosti uresničite sanje o lastnem domu. Z začetno investicijo in mesečnim varčevanjem lahko s skupnimi močmi v nekaj letih pridete do privarčevane vsote, ki vam omogoča pridobitev kredita za nakup nepremičnine.

Primer: Mlad par varčuje za stanovanje ali hišo, vsak s svojim zneskom. Spodnji grafi prikazujejo pričakovano gibanje vrednosti premoženja v primeru začetne investicije 10.000 EUR in različnih mesečnih vplačil. 

Izberite znesek, ki bi ga želeli mesečno nakazovati in nas pokličite na 04 280 1025. Pripravili vam bomo informativni izračun in skupaj naredili korak v varnejšo prihodnost.

 

Prikaz pričakovane rasti vrednosti premoženja v GBD Šparovcu je zgolj informativnega značaja in ne vpošteva volatilnosti delniških in obvezniških trgov. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa delnic je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje delniškega indeksa S&P 500 od 1928 do 2014 (9,6%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Kot pričakovana povprečna letna stopnja donosa dolžniških papirjev je bilo uporabljeno zgodovinsko geometrično povprečje aritmetične sredine 10 letnih ameriških državnih obveznic in 3 mesečnih državnih zakladnih menic od 1928 do 2014 (4,24%; vir: Damodaran) zmanjšano za stroške upravljanja in predvidene transakcijske stroške. Pretekli donosi niso garancija prihodnjih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji