Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Kašča? > Investiranje presežnih sredstev

Investiranje presežnih sredstevImate mesečno presežek prihodkov nad izdatki? V bližnji prihodnosti ne potrebujete denarja in bi želeli presežke redno investirati v varno in hkrati donosno naložbo za čas, ko se prikaže morebitna potreba po sredstvih?

V GBD Kaščo lahko disciplinirano in cenovno ugodno mesečno vlagate presežke denarnih sredstev, do katerih lahko vedno dostopate, če se pokaže potreba. Možnost izbire ciljnega datuma varčevanja vam omogoča primerno alokacijo vaših sredstev, ki se avtomatično prilagaja obdobju do predvidenega dneva koriščenja sredstev. 


Spodaj so informativni izračuni realiziranih mesečnih donosov ob mesečnem vlaganju 50 EUR ali 80 EUR za različna odbdobja let pri različnih "potencialnih" letnih donosih.

 


 


Izberite znesek, ki bi ga želeli mesečno nakazovati in nas pokličite na 04 280 1025. Pripravili vam bomo informativni izračun in skupaj naredili korak v varnejšo prihodnost.

Pretekli donosi niso pokazatelji donosnosti v prihodnosti. Naložba v GBD Kaščo ni bančni depozit, zato ni vključena v sistem zajamčenih vlog. Informativni izračuni so prikazani kot potencialni realizirani donosi ob različnih dobah varčevanja in teoretičnih letnih donosih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji