Nahajate se: O nas

O nasSmo GBD Gorenjska borznoposredniška družba d.d., vaš partner na svetovnih in domačih borznih trgih. Z inovativnostjo in konstantnim razvojem vam nudimo sofisticirane strokovne rešitve po konkurenčnih cenah.
 

Naše vrednote


Naše vrednote lahko strnemo v tri besede: zaupanje, strokovnost in inovativnost.

Zaupanje

Osnova vsakega dolgoročnega odnosa je medsebojno zaupanje. S transparentnostjo poslovanja, odprtim in strokovnim pristopom storimo vse, da ohranimo vaše zaupanje.

Zagotavljamo vam najvišjo varnost in zaupnost podatkov. GBD BPD je pod nadzorom Agencije za trg vrednostnih papirjev in Banke Slovenije. Zaposleni z vsemi zaupnimi informacijami ravnamo skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti.

Strokovnost

Strokovnost naših storitev in produktov temelji na dolgoletnih poklicnih izkušnjah naših zaposlenih v številnih finančnih institucijah, študiju na najbolj priznanih svetovnih finančnih programih, stalnem izobraževanju in sledenju svetovnim trendom v dejavnosti ter odličnem poznavanju razmer v svetovnem gospodarstvu.

Inovativnost

Razvoj smo postavili v samo jedro našega delovanja. Želimo vam ponuditi dostop do najnovejših investicijskih produktov in storitev, ki so ga deležni vlagatelji na najbolj razvitih finančnih trgih po najbolj konkurenčnih cenah.
 

Kaj nudimo?


Naše storitve in produkti odsevajo naše vrednote. Skupaj z vami, našimi strankami, si prizadevamo za iskanje najboljših rešitev. Zavedamo se večnosti sprememb, zato nenehno bogatimo svoje znanje. Naša konkurenčna prednost se kaže v agilnosti, prilagodljivosti in zagotavljanju celovite palete prvovrstnih storitev.

Upravljanje premoženja po meri vsakega posameznika

Posvetimo se potrebam, življenjski in finančni situaciji vsakega posameznika in poiščemo za vas najbolj primerne investicijske rešitve.

Razvili smo sistematično upravljane in transparentne investicijske produkte, ki temeljijo na aktualnih dognanjih vodilnih svetovnih akademskih institucij s področja investicijskih financ in globalnih razvojnih trendih upravljanja s premoženjem.

Naša paleta investicijskih produktov pokriva tako potrebe vlagateljev, ki želijo investirati višje zneske, kot želje malih vlagateljev, ki varčujejo in mesečno ali četrtletno vlagajo manjše zneske v vrednostne papirje. Vsem je skupna visoka strokovnost in zelo konkurenčne cene.

Borzno posredovanje

Samostojnim vlagateljem ponujamo tako klasično kot on-line borzno posredovanje. Po prometu smo ena izmed vodilnih borznoposredniških družb na Ljubljanski borzi.

Posredujemo pri poslih na vseh vodilnih svetovnih borzah. Za aktivne samostojne vlagatelje smo razvili finančni portal FINport.si. Vlagateljem v sklade ETF pa ponujamo naš ETF center, kjer se lahko dodatno izobrazijo o skladih ETF in si z vprašalnikom pomagajo sestaviti zase najbolj primeren portfelj skladov ETF.

Investicijsko svetovanje

Uvedli smo storitev investicijskega svetovanja po svetovalni uri. Temeljito se pogovorimo z vami o vaših finančnih potrebah, življenjski situaciji, obstoječih naložbah in željah. Na podlagi analize vaših potreb in želja vam predlagamo primerno rešitev. Realizacija predlaganih ukrepov je v celoti odvisna od vas.

Korporativne finance

Svetujemo in posredujemo pri procesih združitev in prevzemov podjetij.

 

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji