Nahajate se: O nas

O nasSmo GBD Gorenjska borznoposredniška družba d.d.. Z inovativnostjo in konstantnim razvojem vam nudimo sofisticirane strokovne rešitve po konkurenčnih cenah.
 

Naše vrednote


Naše vrednote lahko strnemo v tri besede: zaupanje, strokovnost in inovativnost.

Zaupanje

Osnova vsakega dolgoročnega odnosa je medsebojno zaupanje. S transparentnostjo poslovanja, odprtim in strokovnim pristopom storimo vse, da ohranimo vaše zaupanje.

Zagotavljamo vam najvišjo varnost in zaupnost podatkov. GBD BPD je pod nadzorom Agencije za trg vrednostnih papirjev in Banke Slovenije. Zaposleni z vsemi zaupnimi informacijami ravnamo skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti.

Strokovnost

Strokovnost naših storitev in produktov temelji na dolgoletnih poklicnih izkušnjah naših zaposlenih v številnih finančnih institucijah, študiju na najbolj priznanih svetovnih finančnih programih, stalnem izobraževanju in sledenju svetovnim trendom v dejavnosti ter odličnem poznavanju razmer v svetovnem gospodarstvu.

Inovativnost

Razvoj smo postavili v samo jedro našega delovanja. Želimo vam ponuditi dostop do najnovejših investicijskih produktov in storitev, ki so ga deležni vlagatelji na najbolj razvitih finančnih trgih po najbolj konkurenčnih cenah.
 

Kaj nudimo?


Naše storitve in produkti odsevajo naše vrednote. Skupaj z vami, našimi strankami, si prizadevamo za iskanje najboljših rešitev. Zavedamo se večnosti sprememb, zato nenehno bogatimo svoje znanje.

Borzno posredovanje

Posredujemo pri poslih obstoječih strank na borzah. Storitve opravlja mag. Urban Belič, izvršni direktor, tel.: 04/ 28 10 00, mail: urban.belic@gbd.si.

Pred prvim naročilom morate pri investicijskem podjetju skleniti pogodbo o poslovanju s finančnimi instrumenti. Nakupe in prodaje to podjetje izvaja na podlagi vaših naročil oddanih osebno, po telefonu ali drugih poteh, ki jih ima invisticijsko podjetje opredeljeno v svojih Splošnih pogojih poslovanja.
 

Korporativne finance

Svetujemo in posredujemo pri procesih združitev in prevzemov podjetij.

 

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji