Nahajate se: Storitve > Upravljanje s premoženjem > Osebno upravljanje premoženja

Osebno upravljanje premoženja


Osebni pristop.

Inovativni in donosni portfelji.

Obvladovanje tveganj.

Preudarno in sistematično upravljanje.

 

GBD BPD d.d. že od začetka svojega delovanja vlagateljem ponuja storitev upravljanja s premoženjem. Danes je to naša ključna storitev, ki združuje najnovejše akademske dosežke iz sveta investiranja v vrednostne papirje, dolgoletne izkušnje in znanje naših zaposlenih z inovativnostjo in orientiranostjo na naše stranke.

Za razliko od vzajemnega upravljanja premoženja (vzajemni in pokojninski skladi) je poudarek na osebnem pristopu in odnosu med vašim upravljavcem in vami. Skladno z vašimi osebnimi cilji, časom investiranja, naklonjenostjo tveganju in vašim finančnim stanjem, vam bo vaš upravljavec sestavil in upravljal za vas najbolj primeren tip ali kombinacijo portfeljev.

 

Komu je osebno upravljanje premoženja namenjeno?

Upravljanje premoženja je namenjeno fizičnim in pravnim osebam, ki so pripravljene investirati vsaj 20.000 EUR. Po pogovoru z vami bomo poskrbeli za optimalno naložbeno razpršitev, tako da vam bo vaš portfelj omogočil izpolniti finančni cilj, za katerega ste se odločili investirati. Priporočljiva minimalna doba upravljanja je vsaj 3 leta.

 

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji