Nahajate se: Izobraževanje > Publikacije

Publikacije

Moj Broker - Maj 2016

Izšla je nova številka finančne revije Moj broker, v kateri si lahko preberete kakšni so letošnji dividendni donosi slovenskih podjetij, o uspešnosti GBD Kvantitativnega portfelj, o pomembnosti mesečnega varčevanja ter o ukinitvi registrskih računov.

Moj Broker - Oktober 2015

Izšla je nova številka finančne revije Moj broker, v kateri si lahko preberete o novem varčevanju GBD Šparovc, zakaj se odločiti za investicijsko svetovanje ter o ostalih storivah, ki vam jih ponujamo. Pohvalimo se lahko tudi z najvišjim razredom bonitetne odličnosti AAA in se uvrščamo med najboljša podjetja, s katerimi lahko brezskrbno poslujete.

Moj Broker - Oktober 2014

Izšla je nova številka finančnega časnika Moj Broker, v katerem predstavljamo dve novi storitvi - GBD Varovani, s katerim zavarujete vrednost portfelja in - GBD Kvantitativni, ki je zasnovan izključno na temeljnih kazalnikih poslovanja podjetij. Vabljeni na predavanje 15. oktobra v Ljubljani, kjer bomo podrobneje predstavili obe novosti in še marsikaj zanimivega.

Moj Broker - Maj 2014

Izšla je nova številka finančnega časnika Moj Broker, v katerem si lahko preberite kako privarčevati s stroški, o sodelovanju na prestižnem tekmovanju CFA in še marsikaj zanimivega.

Moj Broker - Februar 2014

Izšla je nova številka finančnega časnika Moj Broker, v katerem predstavljamo Delniški temeljni kvantitativni portfelj - in še marsikaj zanimivega.
<< 1 2 3 4 5  ... >> 
Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji