Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Kašča? > Varčevanje za nov dom

Varčevanje za nov dom

Varčevanje za nov dom

Ste mlad par in živite v podnajemniškem stanovanju? Bi raje postali lastnik stanovanja, namesto da plačujete drage najemnine?

Vedno več mladih želi v nakup nepremičnine, vendar je že sam polog za kredit za večino prevelik zalogaj. Zato pričnite varčevati že sedaj.

GBD Kašča vam omogoča, da v prihodnosti uresničite sanje o lastnem domu. Z mesečnim varčevanjem lahko s skupnimi močmi v nekaj letih pridete do privarčevane vsote, ki vam omogoča pridobitev kredita za nakup nepremičnine.
 
Primer: Mlad par varčuje za stanovanje ali hišo, vsak s svojim zneskom. Skupaj vsak mesec v GBD Kaščo vložita 200, 300 ali 400 EUR in imata po 5, 6 ali 7-ih letih ob različnih "potencialnih" donosih na voljo naslednje zneske:  
     
Se bojite skupnega varčevanja? Nič hudega. Varčujeta lahko vsak posebej in denar združita šele, ko je to zares potrebno.
 
Pokličite nas na tel. 04 280 1025 in se prepričajte o najugodnejšem mesečnem varčevanju, narejenem po vaši meri.

Pretekli donosi niso pokazatelji donosnosti v prihodnosti. Naložba v GBD Kaščo ni bančni depozit, zato ni vključena v sistem zajamčenih vlog. Informativni izračuni so prikazani kot potencialni realizirani donosi ob različnih dobah varčevanja in teoretičnih letnih donosih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji