Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Kašča? > Varčevanje za pokojnino

Varčevanje za pokojnino

Varčevanje za pokojnino

Bo moja pokojnina dovolj visoka, da bom lahko živel dostojno življenje?

Že danes razmislite o znesku, ki bi ga želeli imeti na voljo, ko boste upokojeni. Odvisno od vaše starosti in let, ki vam še preostanejo do upokojitve, vam pripravimo načrt izplačila mesečne rente ob predpostavkah "potencialne" donosnosti, varčevalnega zneska, dobe varčevanja in dobe izplačil. Varčevanje z GBD Kaščo vam bo v vaših zlatih letih omogočalo, da živite zasluženo dostojno življenje.
 
Primer: Star sem 30 let, imam stabilno službo in reden prihodek. Na pokojnino se ne morem kaj prida zanašati.
 
Če varčujem naslednjih 30 let, lahko ob različnih mesečnih vloženih sredstvih in "potencialnih" donosih privarčujem naslednje zneske (v EUR):

 
Ob koncu varčevanja, lahko vsa sredstva vzamem ven in si "izplačujem" dodatno mesečno pokojnino. Spodaj so prikazane mesečne rente, ki si jih lahko izplačujem 15-let, po tem, ko sem 30 let varčeval/-a z različnimi mesečnimi vložki (zneski so v EUR):Želite izvedeti več?
Pokličite nas na 04 280 1025 in se prepričajte, da je prav GBD Kašča najboljša za vas!

Pretekli donosi niso pokazatelji donosnosti v prihodnosti. Naložba v GBD Kaščo ni bančni depozit, zato ni vključena v sistem zajamčenih vlog. Informativni izračuni so prikazani kot potencialni realizirani donosi ob različnih dobah varčevanja in teoretičnih letnih donosih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji