Nahajate se: Storitve > Zakaj GBD Kašča? > Varčevanje za otroka ali vnuka

Varčevanje za vašega otroka ali vnuka

Varčevanje z GBD Kaščo za vašega otroka ali vnuka


Želite izvirno darilo ob rojstvu vašega otroka, vnuka ali nečaka?

Z GBD Kaščo mu omogočite varno, boljšo in lepšo prihodnost!

Mladi ali bodoči starši vse bolj pogosto razmišljajo o varčevanju za svojega otroka. Res, da si danes lahko marsikaj privoščijo, pa vendar, nam je dohodek čez 10, 15 ali 20 let zagarantiran?
 
Z GBD Kaščo lahko na zelo enostaven način z majhnimi mesečnimi vložki za svojega otroka ali vnuka privarčujete dovolj denarja, da mu v študentskih letih služi kot štipendija ali pa celo za nakup prvega avtomobila.

Spodaj so informativni izračuni realiziranih mesečnih donosov ob mesečnem vlaganju 50 EUR ali 80 EUR za različna odbdobja let pri različnih "potencialnih" letnih donosih. 


Izberite znesek, ki bi ga želeli mesečno nakazovati in nas pokličite na 04 280 1025. Pripravili vam bomo informativni izračun in skupaj naredili korak v varnejšo prihodnost.

Pretekli donosi niso pokazatelji donosnosti v prihodnosti. Naložba v GBD Kaščo ni bančni depozit, zato ni vključena v sistem zajamčenih vlog. Informativni izračuni so prikazani kot potencialni realizirani donosi ob različnih dobah varčevanja in teoretičnih letnih donosih.

Domov  |  Pogoji poslovanja  |  Za medije  |  RSS  |  Struktura strani  |  Avtorji